ساخت استند شارژ کار چندان پیچیدهای نیست. شما میتوانید با استفاده از وسایلی ساده و حتی به کار گرفتن لوازم جانبی قدیمی موبایل خود، یک پایه نگهدارنده شارژر موبایل ساده را در خانه بسازید.
شاید از خود بپرسید کاربرد استند موبایل چیست؟ چه نیازی به این وسیله دارم؟
به کمک ایستگاه شارژ موبایل خانگی میتوانید چند موبایل یا سایر وسایل شارژی و الکترونیکی را شارژ کنید؛ حتی در سفر و یا زمانی که پریز خالی برای شارژ چند دستگاه ندارید.
در این مطلب، راهنمای ساده و کوتاهی و برای ساخت استند شارژ آورده شده که شما میتوانید با خلاقیت خود، ایستگاه شارژ مخصوص خود را بسازید.
ساخت استند شارژ کار چندان پیچیدهای نیست. شما میتوانید با استفاده از وسایلی ساده و حتی به کار گرفتن لوازم جانبی قدیمی موبایل خود، یک پایه نگهدارنده شارژر موبایل ساده را در خانه بسازید.
شاید از خود بپرسید کاربرد استند موبایل چیست؟ چه نیازی به این وسیله دارم؟
به کمک ایستگاه شارژ موبایل خانگی میتوانید چند موبایل یا سایر وسایل شارژی و الکترونیکی را شارژ کنید؛ حتی در سفر و یا زمانی که پریز خالی برای شارژ چند دستگاه ندارید.
در این مطلب، راهنمای ساده و کوتاهی و برای ساخت استند شارژ آورده شده که شما میتوانید با خلاقیت خود، ایستگاه شارژ مخصوص خود را بسازید.
اگر در دیجی کالا یا سایر فروشگاههای اینترنتی واژه استند موبایل را سرچ کنید، با انواع و اقسام گجتها و لوازم جانبی موبایل مواجه خواهید شد. دستهای از آنها، بیشتر کاربرد هولدر یا نگهدارنده دارند که میتواند برای کارهای مختلفی از جمله رانندگی، مطالعه، تماشای فیلم و … مورد استفاده قرار گیرد.
اما دسته دیگری هم هستند که بیشتر در زمان شارژ تلفن همراه کارایی دارند و به نوعی، پایه نگهدارنده شارژر موبایل محسوب میشوند. نحوه عملکرد این نگهدارندهها به این صورت است که در زمان اتصال به کابل شارژ، تلفن همراه را ثابت نگه میدارند.
اما دسته سوم…
این دسته علاوه بر کاربردی که مشابه دسته دوم دارند، کارایی دیگری هم برای شما خواهند داشت. به این صورت که با استفاده از یک ایستگاه شارژ موبایل خانگی، میتوانید چند موبایل را شارژ کنید. البته این ابزار برای سایر لوازم الکترونیکی و گجتهای موبایل هم قابل استفاده است؛ بنابراین وسیلهای ساده اما کاربردی است.
در این مقاله، قصد داریم تا روش ساخت استند شارژ موبایل با کمترین هزینه را آموزش دهیم. قبل از آن، لزوم استفاده از چنین وسیلهای را بررسی میکنیم؛ آن هم با وجود انواع چندراهی، کابلهای شارژر و مواردی از این قبیل. پس در ادامه همراه ما باشید.
چرا خرید یا ساخت استند شارژ؟ این سوالی است که پاسخ آن، اهمیت پایه نگهدارنده شارژر موبایل را بیشتر مشخص میکند.
شاید در همه خانهها پریز به تعداد کافی وجود نداشته باشد. حتی ممکن است با وجود تعداد پریزهای زیاد، وسایل برقی متعددی داشته باشیم که هر یک نیاز به پریز و اتصال به برق داشته باشند. این موضوع، خود میتواند اولین نکته در رابطه با ضرورت ساخت استند شارژ باشد.
یکی دیگر از دلایل آن، استفاده از پایه نگهدارنده شارژر موبایل برای مراقبت و نگهداری از تلفن همراه در حین شارژ است. این قابلیت نه تنها برای مراقبت از موبایل، بلکه برای سالم ماندن کابل شارژر در برابر کشیدگی، خم شدن و … هم کاربرد دارد.
موضوع بعدی، قابلیت حمل پایه نگهدارنده شارژر موبایل است. این ویژگی به شما کمک میکند تا بتوانید این ابزار کاربردی را در محل کار، سفر و … همراه خود داشته باشید و از آن استفاده کنید. البته در برخی از مراکز عمومی و پررفتوآمد مثل هتلها، از انواع ایستگاه شارژ استفاده میشود. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله «شارژر موبایل هتلی در اقامتگاههای بومگردی و هتلها چه کاربردی دارد؟» را بخوانید.
و در نهایت نکتهای که به سلامت خود شما هم کمک میکند!
بسیاری از ما تلفن همراه خود را در محلی به شارژ میزنیم که بتوانیم از آن استفاده کنیم؛ کنار تخت خواب، کنار مبل و مواردی از این دست. استفاده از موبایل در حین شارژ علاوه بر آسیبی که به خود باتری میرساند و موجب کاهش طول عمر مفید آن میشود، میتواند برای سلامت فردی ما هم مضرر باشد. از این رو توصیه میشود تلفن همراه را در محلی به شارژ بزنیم که کمتر در دسترس ما باشد.
تمام مواردی که ذکر کردیم، دلایلی هستند که میتواند شما را برای ساخت استند شارژ آن هم در خانه قانع کند؛ اما چطور میتوان چنین کاری انجام داد؟
برای ساخت استند شارژ، به چند وسیله نیاز داریم که در ادامه برای شما لیست شدهاند:
برای شروع کار، نیاز است تا اندازههایی را روی صفحه چوبی منتقل کرده و سپس شروع به برش کنیم. اندازه، شکل و ظاهر ایستگاه شارژ موبایل خانگی به خود شما و سلیقهتان برمیگردد. آموزش ارائه شده برای ساخت استند شارژ ساده مکعب مستطیلی است.
ابتدا یک قسمت 15*20 را از صفحه چوبی جدا کنید و برش دهید. سپس آن را طوری تقسیم کنید که گنجایش قرار دادن چهار تلفن همراه و چهار پورت USB را داشته باشد. پس از مشخص کردن اندازهها، برش را شروع کنید. در پایان، ما هشت حفره برای موبایل و پورتهای USB خواهیم داشت.
حالا به چهار صفحه چوبی نیاز داریم تا محل قرار گرفتن تلفن همراه در حال شارژ را ایجاد کند. اندازه این صفحات هم باید 15*20 باشد. بهتر است برای امنیت بیشتر، این صفحات را با پایههای نگهدارندهای که در قسمت داخلی ایستگاه شارژ موبایل خانگی نصب میشوند، محکم کنید.
در مرحله بعد، باید پورتهای USB را در محل خود وارد کنید و بعد با استفاده از چند قطعه سیم، آنها را به طور سری با هم متصل کنید. بهتر است سیمهای متصل کننده را از ستونهای پایه نگهدارنده شارژر موبایل عبور دهید تا در گذر زمان، دچار قطعی و مسائل اینچنینی نشوند.
گام بعدی، اتصال کابل برق به مدار سری شده است؛ البته نه به صورت مستقیم. ابتدا آداپتور شارژر قدیمی خود را باز کنید و مدار آن را خارج کنید. سیمهای متصل کننده پورت USB را به مدار لحیم کنید. این کار را برای کابل برق هم انجام دهید.
اکنون برای تکمیل شدن مکعب خود، پنج وجه دیگر را هم با همان اندازه 15*20 برش دهید و با استفاده از چسب چوب به هم متصل کنید. اگر نیاز بود، میتوانید از سمباده برای جفت شدن لبه صفحات کمک بگیرید.
و تمام! حالا شما موفق به ساخت استند شارژ با کمترین هزینه و در خانه خود شدهاید. در نهایت میتوانید چراغهایی را برای تزیین آن قرار دهید.
ساخت استند شارژ طبق آموزش داده شده، میتواند به شما کمک کند تا چند تلفن همراه را به صورت همزمان شارژ کنید. دستسازه شما زمانی میتواند برایتان دلچسبتر باشد که با خلاقیت خودتان همراه شود.
پایه نگهدارنده شارژر موبایل تنها برای تلفن همراه نیست؛ بلکه هر وسیله شارژی دیگری که کابل شارژ آن قابلیت اتصال به پورت USB را داشته باشد، کاربرد دارد.
در نهایت، امیدواریم مطلب حاضر برای شما مفید بوده و بتوانید به کمک آن، استند شارژ موبایل خود را بسازید.